Hieronder vind je mogelijkheden en prijzen voor diverse trajecten. Check eventuele vergoedingen bij je zorgverzekeraar*.

Individueel

 • Fit traject basis – € 275,00
  Dit is een compleet traject waarbij je stap voor stap persoonlijk wordt begeleid naar een gezonde leefstijl. De focus kan hierbij liggen op: afvallen of overgang en voeding. 
  Dit traject bestaat uit:
  1 startconsult > intake (kennismaken, meten en wegen) incl. eerste consult. Duur: ca 1.15 uur.
  6 vervolgconsulten > analyse, meten, wegen, persoonlijk advies op maat, inspiratie en motivatie (coaching). Duur: ca 35 minuten per consult.
 • Fit traject vervolg – € 225,00
  Dit is, aansluitend op het basis traject, een vervolgtraject waarbij je meer kennis krijgt over hóe je je volgende doel kunt bereiken of je behaalde doel kunt stabiliseren. We zoomen hierbij in op jouw persoonlijke situatie en wensen. Je leert met nieuwe inzichten zelfstandig af te vallen en/of op gewicht te blijven.
  Dit traject bestaat uit:
  6 consulten> analyse, meten, wegen, persoonlijk advies, blijvend leren afvallen en/of op gewicht blijven, inspiratie en motivatie (coaching). Duur: ca 35 minuten per consult.
 • FitBooster traject – € 245,00
  Dit is een compact traject voor mensen die 5 a 8 kilo willen afvallen met gezonde voeding. Niet op dieet maar een persoonlijke gezonde leefstijl die bij je past. Je krijgt inzichten, tools, inspiratie en motivatie om je ideale gewicht te bereiken.
  Dit traject bestaat uit:
  1 startconsult > intake (kennismaken, meten en wegen) incl. eerste consult. Duur: ca 1.15 uur.
  4 vervolgconsulten > analyse, meten, wegen, persoonlijk advies op maat, inspiratie en motivatie (coaching). Duur: ca 35 minuten per consult.
  2 korte check-ups
 • Extra vervolgconsult(en) – €38,50 per keer.
 • Check-ups – €87,50
  Na het Fit traject – basis een stok achter de deur? Ik help je met 6 korte check-ups, waarbij we gaan meten en wegen om o.a. je gewicht, vetpercentage en spiermassa in kaart te brengen.
  Dit traject bestaat uit:
  6 check-ups. Duur: ca 10 minuten per keer.
 • Eenmalig voedingsadvies – €60,00
  Voedingsadvies dat inspeelt op een gezonde en vitale leefstijl. Je krijgt een analyse, meting en weging en persoonlijk advies op maat (voedingsleer). En daarnaast een hoop inspiratie en motivatie om direct aan de slag te gaan. Duur: ca 1.15 uur.
 • Online coaching bij Fitpraktijk Els
  Wil je graag vanuit huis ondersteund worden bij het afvallen? Dat is geen probleem. Consulten vinden in dat geval telefonisch plaats op een moment dat het jou uitkomt. Je hoeft dan dus niet meer naar de praktijk te komen wanneer de wens of mogelijkheid er niet is.
  Bij de online coaching gaat het voor zoverre mogelijk op dezelfde manier als in de praktijk, maar dan vanuit jouw eigen huis. Wat heb je hiervoor nodig? Niet veel; een mobiele telefoon, weegschaal, meetlint om de buikomvang te meten en eventueel pen en papier voor het noteren van tips en tools . Verwen je zelf tijdens de afspraak met een potje thee en dan gaan we samen aan de slag!

Duo

Wil je graag samen met iemand dit traject ingaan (bijvoorbeeld je partner, kind, een vriend/vriendin)? Dat kan!

 • Duo Fit traject basis – € 490,00 per duo (€ 245,00 p.p.)
  Dit is een compleet traject waarbij jullie stap voor stap persoonlijk worden begeleid naar een gezonde leefstijl. De focus kan hierbij liggen op: afvallen of overgang en voeding.
  Dit traject bestaat uit:
  1 startconsult > intake (kennismaken, meten en wegen) incl. eerste consult.
  6 vervolgconsulten > analyse, meten, wegen, persoonlijk advies op maat, inspiratie en motivatie (coaching).

*Vergoeding

Doordat Fitpraktijk Els als gewichtsconsulente is aangesloten bij BGN vergoeden veel verzekeraars (groten)deels bovengenoemde begeleiding. Check hier de vergoeding per verzekeraar.

Bijzonder verzoek?

Heb je een bijzonder verzoek, bijvoorbeeld in de vorm van een workshop of presentatie? Neem gerust contact met me op voor de mogelijkheden.

Ben je onverwacht toch verhinderd en kun je niet naar een afspraak komen? Meld je dan minimaal een dag van tevoren af, dan verzetten we de afspraak. Anders ben ik helaas genoodzaakt het betreffende consult te laten vervallen.