Hoe gaan we te werk?

Als gewichtsconsulent geef ik je graag advies over voeding en beweging. Na een kennismaking en intake begeleid ik je op basis van jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften naar het gewenste resultaat. Samen gaan we werken aan een gezond gewicht, waarbij ik je adviseer, motiveer en inspireer om dit te behalen.

ADVIES: je krijgt advies voor het behalen én behouden van een gezond gewicht;

MOTIVATIE: je krijgt een flinke dosis motivatie om het gewenste resultaat te bereiken;

INSPIRATIE: je krijgt inspiratie om het proces zo leuk en lekker mogelijk te maken.

Door samen met jou je levensstijl (eet- en beweegpatroon) te analyseren en aan te passen, werken we stap voor stap aan een gezond gewicht. Gaandeweg buigen we oude patronen om naar nieuwe, gezonde gewoonten. Met een gezonde leefstijl behaal én behoud je een gezond gewicht. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kan ik je meer vertellen over werkwijze. Na deze intake gaan we op basis van jouw wensen en behoeften kijken naar een passend behandelplan.

Waarom Fitpraktijk Els?

 • je krijgt persoonlijk advies voor het behalen én behouden van een gezond gewicht;
 • hierbij krijg je een berg motivatie en inspiratie;
 • samen werken we aan een gezond eet- en beweegpatroon op basis van jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften;
 • je krijgt persoonlijke ondersteuning, tussen de afspraken door, per mail of telefoon;
 • je kunt kiezen voor een gezamenlijk traject met iemand anders (bijvoorbeeld een vriend of vriendin) in een duo-traject.

Referentie

Onlangs stond onderstaand artikel in het vakblad Leef over mijn begeleiding bij het afvallen. In dit artikel vertelt Ineke hoe blij ze er mee is dat ze 20 kilo is afgevallen, waarom ze wilde afvallen  en hoe ze nu op dit gewicht blijft. Nieuwsgierig? Via deze link kun je het lezen:

bgn-leef-ineke

ineke-leef

8 reacties

 1. Aanrader! Ik ben van juni tot en met december 2017 door Els begeleid. Erg prettig en het bracht mij wat ik zocht: door alle bomen het bos weer zien 😉 Ik ben 30, maar heb bijna de helft van mijn leven gedieet. Zoveel geprobeerd, van koolhydraatarm tot eiwitrijk, van Sonja Bakker tot punten tellen. Door alle informatie en verschillende diëten het spoor uiteindelijk een beetje bijster geraakt. Ik wilde dat iemand met verstand van zaken zou kijken naar mijn leefstijl en eetpatroon, om te zien waar het bij mij “verkeerd” gaat en hoe we het weer op de rails zouden kunnen krijgen. Ik wilde me gezonder en fitter voelen, en daarbij graag ook wat gewicht verliezen. Els bood mij wat ik nodig had; coaching, tips, voedingsadviezen, recepten, verspreid over langere periode van coaching. Nu ben ik inmiddels 7 kg. lichter, eet ik normale producten volgens de Schijf van vijf en voel ik me gezond en vitaal. Ze heeft me geleerd een gezonde leefstijl te vinden die ook goed door te zetten is, zodra de coaching stopt. Dankjewel Els!

 2. Goede begeleiding.
  Mijn cholesterol was aan de hoge kant,dus een ander eetpatroon was nodig.
  Mijn gewicht is afgenomen .
  In januari weer bloedprikken,ben benieuwd of het cholesterol gezakt is.
  Goede stimulans en makkelijk te volgen.
  Ik voel mij fit!

 3. Ik ben via de zwemvrouwen op aquavit op Trifora sportschool aan het adres gekomen van FitpraktijkEls. Nu ben ik bezig om mijn gewicht te minderen, wat een hele strijd is. Niet alles is lichamelijk alleen, maar ook psychisch, waar ik ook mee bezig ben. Alleen al te praten erover met Els brengt mijn verder. Ik heb er geen spijt van.

 4. Nu na anderhalf jaar ben ik nog steeds blij met de begeleiding die ik van Els krijg.Ik ga 1x keer per maand wegen krijg nieuwe recepten en tal van handige tips mee.
  Voor mij is het goed te doen ben erg blij met de20kg eraf.
  Dus wil je verantwoord en gezond afvallen ga naar deze praktijk een aan radar.

 5. Nadat Ineke mij had opgegeven , ben ik december 2016 begonnen bij Els , nu 3 mnd verder , ben bijna 8 kg en kwijt geraakt en mij cholesterol van 7 naar 3,5 terug gegaan . Mijn bloeddruk is naar beneden gegaan , zelf mag ik van mij cardioloog de hogebloeddruk tabletten halveren . Ik ben zelf veel beter te pas .

 6. Ik dacht heel goed te weten wat ik wel en niet moest eten maar bleek toch een aantal valkuilen te hebben . Met de begeleiding van Els is het mij gelukt om in 8 weken 10 kilo af te vallen. En ik at toch lekker!! Ik vind het erg belangrijk om lekker te kunnen eten , samen met mijn kinderen en niet hele ingewikkelde boodschappen te hoeven doen. Els denkt mee met jou behoefte erg fijn. En nu zit ‘ Els’ nog steeds in mijn hoofd en ben ik nog 4 kilo kwijt. Ik zeg doen

 7. Sinds 2 maanden krijg ik ondersteuning, bij het afvallen met gezonde voeding, van Els. Ik was hier zelf ook al een tijdje mee begonnen maar bleef qua gewicht stil staan en viel niet af. Nadat ik met Els samen heb gekeken naar mijn eetpatroon en 3 bijeenkomsten heb gehad in een klein groepje, met informatie over gezonde en lekkere voeding, beweging en smoothies maken, val ik weer af! Iedere week heel regelmatig een pond. Ik gebruik hiervoor de weekmenu’s van Els en heb gemerkt dat afvallen gezond en lekker kan zijn zonder hongergevoel. Ik voel me lichamelijk beter, heb meer energie en geen spier-en gewrichtspijnen meer. Ook voel ik me beter over hoe ik eruit zie!
  Nog één bijeenkomst over gezonde hapjes maken tegoed, waar ik zin in heb.
  Ik ga na heel wat jaren weer slank de zomer in en daar ben ik heel erg blij mee!
  Nelleke

 8. Ik zeg doen.
  Je krijgt een fijne begeleiding op weg naar een gezond en vitaal leven.
  Met lekkere recepten toch gezond blijven eten en afvallen.
  Samen koken en bewegen dat vind je niet overal.
  Een aanrader.
  ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *