Hoe gaan we te werk?

Als gewichtsconsulent geef ik je graag advies over voeding en beweging. Na een kennismaking en intake begeleid ik je op basis van jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften naar het gewenste resultaat. Samen gaan we werken aan een gezond gewicht, waarbij ik je adviseer, motiveer en inspireer om dit te behalen.

ADVIES: je krijgt advies voor het behalen én behouden van een gezond gewicht;

MOTIVATIE: je krijgt een flinke dosis motivatie om het gewenste resultaat te bereiken;

INSPIRATIE: je krijgt inspiratie om het proces zo leuk en lekker mogelijk te maken.

Door samen met jou je levensstijl (eet- en beweegpatroon) te analyseren en aan te passen, werken we stap voor stap aan een gezond gewicht. Gaandeweg buigen we oude patronen om naar nieuwe, gezonde gewoonten. Met een gezonde leefstijl behaal én behoud je een gezond gewicht. Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kan ik je meer vertellen over werkwijze. Na deze intake gaan we op basis van jouw wensen en behoeften kijken naar een passend behandelplan.

Waarom Fitpraktijk Els?

 • je krijgt persoonlijk advies voor het behalen én behouden van een gezond gewicht;
 • hierbij krijg je een berg motivatie en inspiratie;
 • samen werken we aan een gezond eet- en beweegpatroon op basis van jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften;
 • je krijgt persoonlijke ondersteuning, tussen de afspraken door, per mail of telefoon;
 • je kunt kiezen voor een gezamenlijk traject met iemand anders (bijvoorbeeld een vriend of vriendin) in een duo-traject.

Voor meer informatie over:

Referentie & Recensies

Onlangs stond onderstaand artikel in het vakblad Leef over mijn begeleiding bij het afvallen. In dit artikel vertelt Ineke hoe blij ze er mee is dat ze 20 kilo is afgevallen, waarom ze wilde afvallen  en hoe ze nu op dit gewicht blijft. Nieuwsgierig? Via deze link kun je het lezen:

bgn-leef-ineke

ineke-leef

15 reacties

 1. Ik was door de overgang een aantal kilo’s aangekomen, die ik er niet meer afkreeg ondanks vele pogingen.
  Ik voelde mij niet lekker in mijn vel zitten daardoor. Ik kwam via via bij Els terecht. Nu een aantal maandjes verder voel ik me fitter,ben ik kilo’s kwijt en eet ik gezond( ik dacht dat ik dat al deed maar de balans was er niet). Pakjes en zakjes liggen niet meer in mijn kast en het eten is zoveel lekkerder en gezonder. Els heeft me een hoop geleerd over gezond eten en de balans daarin te vinden. Ik kan het iedereen aanraden . Dank je Els.

 2. Mijn man en ik zijn in augustus 2020 voor het eerst naar Els gegaan. Ons doel was af te vallen en vitaler te worden zonder extreem te moeten sporten. Zelf lukte het niet. Onder goede begeleiding van Els is dat meer dan gelukt. Ik ben 12 kilo afgevallen en mijn man 20 kilo. Els komt met heerlijke makkelijke recepten die aangepast worden na je eigen wensen. Daardoor krijg je handvaten en leer je dat gezond eten heel lekker is. Ook door haar tips en je veel te leren over voeding krijg je een andere mindsetting. Wij zijn nu nog steeds op gewicht zonder dat wij aan het lijnen zijn. Ons eetpatroon en denkwijze is gewoon veranderd en dat is voor ons nu al ‘normaal’. Wij eten uiteraard ook wel een pizza of een gebakje en dat kan prima. Wij raden Els dan ook zeker aan. Wij hebben ook lang getwijfeld maar hadden het veel eerder moeten doen! Els bedankt Dionne

 3. Ook ik ben zeer tevreden over de begeleiding bij Els. Ze is professioneel, leert je op een hele leuke manier hoe je vitaler in je leven kunt staan. Ze neemt echt de tijd voor jou en geeft gericht advies. Kortom een echte eye-opener voor mij waar ik de rest van mijn leven plezier van denk te hebben. Dank je wel Els!

 4. Mijn man en ik kwamen bij Els met 1 doel; Vitaler worden! En dat is meer dan gelukt. Hoe? Door ons inzicht te geven in gezonde voeding (week menu’s en terug naar de basis theorie) coaching en aanzet tot (veel meer!) bewegen. En dit alles vanuit een zeer liefdevolle benadering waarin ruimte is voor emoties, maatwerk en een resultaatgerichte aanpak.

  Ik heb vaak Sonja Bakker gedaan waardoor de kilo’s eraf vlogen. Echter, dit was niet duurzaam. Ik volg nu geen dieet, maar val nog steeds – gestaag en dus op een gezonde manier – af. En heb weer veel meer energie.

  Door Els ben ik niet alleen beter voor mijn lijf gaan zorgen wat voeding betreft maar door haar ben ik ook dagelijks gaan wandelen en 3 keer per week gaan hardlopen. En dit voor iemand die echt niet sportief was! En dit allemaal vanuit een hele natuurlijke houding niet meer zo obsessief als eerst.

  Verbinding (weer) met jezelf, zowel met je lijf als mentaal is wat Els je brengt.

 5. Ruim 5 jaar terug samen met Fitpraktijk Els begonnen aan een traject op gezonde wijze afvallen.
  Eerst leer je de voedingsleer over wat er allemaal in een product zit.
  Zo kom je er achter om te gaan koken zonder pakjes maar met verse kruiden en al wat meer.
  Ik kreeg iedere week en nu nog een lekker recept van Els.
  Met goede begeleidingen af en toe streng toegesproken is het mij gelukt om zo af te vallen en gezond te blijven eten .
  Na al die jaren nog steeds blij met af en toe een weeg en advies moment. Nu in de corona tijd telefonisch.
  Els dank je wel ik ga nog even door om af en toe een consult in te plannen of telefonisch of in de praktijk

  1. Ik had een steuntje in de rug nodig om mijn overtollige kilootjes aan te pakken en dat heb ik gevonden bij Els. Enthousiast, positief en vooral professioneel als ze is wist ze me iedere keer weer te motiveren en te ondersteunen. Veel goede tips, inzichten en ook recepten hebben mij geholpen en ik ben ervan overtuigd dat ik het zal volhouden. Ik voel me gezonder, beweeg makkelijker en eet nog steeds heerlijk! Een aanrader voor iedereen die het niet lukt en die een stok achter de deur nodig heeft. Els, bedankt!

 6. Afgelopen half jaar heb ik bij Els het fittraject gevolgd. Na het zien van een foto van mezelf was ik klaar met mijn gewicht en wou ik er een aantal kilo’s af hebben. Els heeft mij hier heel goed bij geholpen, door bij de eerste afspraak mij al te laten inzien dat ik hoge eisen aan mezelf stelde. Ik wou erin korte tijd een aantal kilo’s af hebben wat niet mogelijk was. Nadat we dit samen hebben bijgesteld naar 10 kilo, zijn we ervoor gegaan. Ik kreeg lekkere recepten, fijne coaching en vooral heel veel stimulans van Els. In december bij mijn laatste afspraak, bleek dat ik mijn doel van 10 kilo had gehaald. Wat was ik hier blij mee. Ik zit nu lekkerder in mijn vel, mijn huid ziet er ook beter uit door de gezonde voeding, kleding zit fijner en is leuker om te halen.
  Nu ga ik nog even verder met de checks ups, zodat ik dit gewicht weet te behouden.
  Els dank je wel voor je fijne begeleiding en lekkere recepten. En ik raad het anderen zeker aan om dit traject ook bij jou te volgen. Groetjes Corina

 7. Aanrader! Ik ben van juni tot en met december 2017 door Els begeleid. Erg prettig en het bracht mij wat ik zocht: door alle bomen het bos weer zien 😉 Ik ben 30, maar heb bijna de helft van mijn leven gedieet. Zoveel geprobeerd, van koolhydraatarm tot eiwitrijk, van Sonja Bakker tot punten tellen. Door alle informatie en verschillende diëten het spoor uiteindelijk een beetje bijster geraakt. Ik wilde dat iemand met verstand van zaken zou kijken naar mijn leefstijl en eetpatroon, om te zien waar het bij mij “verkeerd” gaat en hoe we het weer op de rails zouden kunnen krijgen. Ik wilde me gezonder en fitter voelen, en daarbij graag ook wat gewicht verliezen. Els bood mij wat ik nodig had; coaching, tips, voedingsadviezen, recepten, verspreid over langere periode van coaching. Nu ben ik inmiddels 7 kg. lichter, eet ik normale producten volgens de Schijf van vijf en voel ik me gezond en vitaal. Ze heeft me geleerd een gezonde leefstijl te vinden die ook goed door te zetten is, zodra de coaching stopt. Dankjewel Els!

 8. Goede begeleiding.
  Mijn cholesterol was aan de hoge kant,dus een ander eetpatroon was nodig.
  Mijn gewicht is afgenomen .
  In januari weer bloedprikken,ben benieuwd of het cholesterol gezakt is.
  Goede stimulans en makkelijk te volgen.
  Ik voel mij fit!

 9. Ik ben via de zwemvrouwen op aquavit op Trifora sportschool aan het adres gekomen van FitpraktijkEls. Nu ben ik bezig om mijn gewicht te minderen, wat een hele strijd is. Niet alles is lichamelijk alleen, maar ook psychisch, waar ik ook mee bezig ben. Alleen al te praten erover met Els brengt mijn verder. Ik heb er geen spijt van.

 10. Nu na anderhalf jaar ben ik nog steeds blij met de begeleiding die ik van Els krijg.Ik ga 1x keer per maand wegen krijg nieuwe recepten en tal van handige tips mee.
  Voor mij is het goed te doen ben erg blij met de20kg eraf.
  Dus wil je verantwoord en gezond afvallen ga naar deze praktijk een aan radar.

 11. Nadat Ineke mij had opgegeven , ben ik december 2016 begonnen bij Els , nu 3 mnd verder , ben bijna 8 kg en kwijt geraakt en mij cholesterol van 7 naar 3,5 terug gegaan . Mijn bloeddruk is naar beneden gegaan , zelf mag ik van mij cardioloog de hogebloeddruk tabletten halveren . Ik ben zelf veel beter te pas .

 12. Ik dacht heel goed te weten wat ik wel en niet moest eten maar bleek toch een aantal valkuilen te hebben . Met de begeleiding van Els is het mij gelukt om in 8 weken 10 kilo af te vallen. En ik at toch lekker!! Ik vind het erg belangrijk om lekker te kunnen eten , samen met mijn kinderen en niet hele ingewikkelde boodschappen te hoeven doen. Els denkt mee met jou behoefte erg fijn. En nu zit ‘ Els’ nog steeds in mijn hoofd en ben ik nog 4 kilo kwijt. Ik zeg doen

 13. Sinds 2 maanden krijg ik ondersteuning, bij het afvallen met gezonde voeding, van Els. Ik was hier zelf ook al een tijdje mee begonnen maar bleef qua gewicht stil staan en viel niet af. Nadat ik met Els samen heb gekeken naar mijn eetpatroon en 3 bijeenkomsten heb gehad in een klein groepje, met informatie over gezonde en lekkere voeding, beweging en smoothies maken, val ik weer af! Iedere week heel regelmatig een pond. Ik gebruik hiervoor de weekmenu’s van Els en heb gemerkt dat afvallen gezond en lekker kan zijn zonder hongergevoel. Ik voel me lichamelijk beter, heb meer energie en geen spier-en gewrichtspijnen meer. Ook voel ik me beter over hoe ik eruit zie!
  Nog één bijeenkomst over gezonde hapjes maken tegoed, waar ik zin in heb.
  Ik ga na heel wat jaren weer slank de zomer in en daar ben ik heel erg blij mee!
  Nelleke

 14. Ik zeg doen.
  Je krijgt een fijne begeleiding op weg naar een gezond en vitaal leven.
  Met lekkere recepten toch gezond blijven eten en afvallen.
  Samen koken en bewegen dat vind je niet overal.
  Een aanrader.
  ineke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *