Afvallen voor wie?

Afvallen is een onderwerp dat veel mensen bezighoudt, er wordt veel over gesproken en geschreven.  Het kan daardoor lastig zijn om jouw weg te vinden in de vele dieet vormen, adviezen en recepten.
Daarom is het zo belangrijk dat je een persoonlijk en op maat gemaakt advies krijgt, wat de kans op succes zal vergroten.
Net als motivatie en jou persoonlijke doel dat maakt dat je de knop om kunt zetten en er voor kunt gaan zonder dat het je energie kost en dat is voor iedereen anders.
Wat kan voor jou een reden zijn om af te vallen?

  • Aangekomen tijdens de vakantie, feestdagen of verjaardagen, waardoor je niet meer lekker in je vel zit
  • Je BMI is te hoog, daardoor heb je overgewicht en nu wil je graag je overtollige kilo’s kwijt. BMI staat voor Body  Mass  Index, gezonde BMI is tussen de 18,5 en 25.
  • Door een gezonde leefstijl voel je je vitaler en energieker en daarnaast wil je af van bijvoorbeeld een opgeblazen buik, dips  of altijd gevoel van trek. 
  • Je wilt gecoacht worden op weg naar een gezonde leefstijl. Je hebt behoefte aan  informatieve tools en tips, weegmomenten om te kijken hoe je lichaam reageert, hoeveel je afvalt, wat je vetmassa en spiermassa doet. 
  • Het gaat  bij  jou om een gezonde leefstijl die bij jou persoonlijk  past waarmee jij de balans weet  tussen het eten van een heerlijke pizza en gezonde voeding om op jou ideale gewicht te komen en te blijven.

Herken je één of meerdere van deze motivaties? Of heb jij een andere motivatie om met je gewicht en/of gezondheid aan de slag te gaan? Neem gerust contact met me op.

Klik hier voor meer informatie over Overgang, Voeding en Afvallen.

Benieuwd naar ervaringen van anderen?

Kijk even tussen de reviews onderaan deze pagina.